Mézeskalács ültetőkártya!

Esküvőre, lakodalomra

  • A honlap GRAFIKUS változata.

  • Az esküvő és a lakodalom egyik apró, de mégis nagyon hasznos kelléke az ültetőkártya. A legtöbb esetben az ültetőkártya egy klasszikus díszes nyomtatvány formájában jelenik meg. A mézeskalács ültetőkártya viszont egy rendkívül kedves és különleges formája az ültetőkártyáknak. A mézesklács mint ősi patinás hangulatot idéző sütemény tökéletesen megfelel ültetőkártyának is. Az ünnepi asztalon elhelyezett szív, vagy kis könyv alakú mézeskalács ültetőkártya nem csak mint ültetőkártya, hanem egyben mézeskalács köszönetajándék is lehet. Az ültetőkártya minden esetben tartalmazza a kedves vendég nevét, általában írókázva fehér cukor mázzal. A mézeskalács alapon nem csak az ültetőkártya formájára emlékeztető alakzat és szöveg helyezhető el, hanem a 'Köszönjük!' felirat is amivel a mézeskalács ültetőkártyát egyben köszönetajándéknak is fel lehet használni.
    A mézeskalács alap lehet natúr, mázazott vagy tartós technikával készült mézeskalács is. Az ültetőkártya formája nem csak az alap választékban megtalálható már elkészült formák lehetnek, hanem bármilyen egyedi ötleten alapuló forma is aminek az alapja minden esetben mézeskalács.
    Ültetőkártya rendelés esetén mindig tisztázni kell a mézeskalács típusát az ültetőkártya formáját és a vendégek pontos névsorát.
    A honlapon szereplő mézeskalács ültetőkártyák közül válogasson jó kedvvel!
    Tisztelettel: Vargáné Orbán Anikó mézeskalács készítő