Mézeskalács köszönetajándék!

Esküvőre, lakodalomra

  • A honlap GRAFIKUS változata.

  • A mézeskalács köszönetajándék vagy ahogy sokszor a köznyelvben hivatkoznak rá a mézeskalács köszönőajándék egy rendkívül kedves szokás, ami az esküvő és a lakodalom ma már elengedhetetlen része. A köszönetajándék ami mézeskalácsból készül a menyasszony és a vőlegény ajéndéka a vendégek részére, hogy köszönetüket és hálájukat fejezzék ki azért, hogy a felejthetetlen napon együtt ünnepeltek az ifjú párral.
    A köszönetajándék anyaga természetesen nem csak mézeskalács, hanem más finom és ízletes sütemény vagy egyéb édesség is lehet. Sokan adnak például cukrozott mandulát vagy rizzsel töltött kis batyut, mint köszönetajándékot. A mézeskalács íze és zamata oly annyira magával ragadó, hogy sokak számára ez az ideális köszönetajándék. A mézeskalács köszönetajándék formáját illetőleg a legtöbb esetben mézeskalács szív, melyre írókázással az ifju pár monogramját vagy teljes nevét, illetve a megajándékozott nevét és egy rövid szívhezszóló szöveget szoktak feltüntetni. A szív alakú mézeskalács kétség kívül az egyik leg felkapottabb köszönetajándék amit a lakodalmi asztalon szoktak elhelyezni a vendégek részére.
    Az ünnepi asztalon a mézeskalács nem csak mint köszönetajándék, hanem mint ültetőkártya, asztaldísz vagy szalvétagyűrű formájában is megjelenhet.
    Ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy az esküvői köszönetajándék anyaga mindenképpen mézeskalács legyen. A honlapomon bőségesen talál képeket és mintákat a már elkészült köszönetajándékokról. Tisztelettel: Vargáné Orbán Anikó mézeskalács készítő

    A mézeskalács köszönetajándék ebben az évben is nagy sikerre számíthat. A lakodalom vagy az esküvő szerves része lehet az köszönetajándék, vagy köszönőajándék esetleg ültetőkártya, ami mézesklács.